Produsul a fost adaugat in lista de cerere de informatii afisata in subsolul paginii.

In continuare, puteti adauga alte produse sau sa trimiteti lista de cereri.

vezi lista | adauga alte produse | trimite lista

 

Despe Jouanel

Noul sediu JOUANEL Machine Tools S.R.L.

Incepand cu data de 01.01.2012 ne puteti gasi in noul sediu situat in Brasov, str. Narciselor nr. 58 (in spate la noua hala IUS, cartier Triaj).
Va invitam sa ne vizitati pentru a face cunostinta cu produsele noastre!
Despre noiDespre noiDespre noi
Despre noiDespre noiDespre noi
Despre noiDespre noiDespre noi
Despre noi

Avizare mediu - etapa de incadrare


Anunţ public privind decizia etapei de incadrare
S.C. JOUANEL MACHINE TOOLS S.R.L.S.C. JOUANEL MACHINE TOOLS S.R.L., titular al proiectului CONSTRUIRE SEDIU FIRMA, DEPOZIT, HALA MICA INDUSTRIE SI IMPREJMUIRE TEREN, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM BRASOV (autoritatea competenta pentru protectia mediului): BRASOV, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvata, pentru proiectul CONSTRUIRE SEDIU FIRMA, DEPOZIT, HALA MICA INDUSTRIE SI IMPREJMUIRE TEREN, propus a fi amplasat in Str. NARCISELOR, nr. fn, localitatea BRAŞOV, jud. BRAŞOV,

- Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului BRASOV din str. Politehnicii nr. 3, in zilele de luni, marti, miercuri, joi intre orele 8 – 16.30 si vineri intre orele 8 – 14,00, precum si la urmatoarea adresa de internet (pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului) www.apmbv@anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii / observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt, pana la data de 30 Mai 2011.


Avizare mediu


Anunţ public privind depunerea solicitării
de emitere a acordului de mediu
S.C. JOUANEL MACHINE TOOLS S.R.L.S.C. JOUANEL MACHINE TOOLS S.R.L. anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul CONSTRUIRE SEDIU FIRMA, DEPOZIT, HALA MICA INDUSTRIE SI IMPREJMUIRE TEREN, propus a fi amplasat în Str. NARCISELOR, nr. fn, localitatea BRAŞOV, jud. BRAŞOV.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului str. Politehnicii nr. 3, şi la sediul S.C. JOUANEL MACHINE TOOLS S.R.L., judetul Brasov, localitatea Sacele, Str. Viitorului, bl. 39, sc. A, et. 3, ap. 14, în zilele de 10 – 17 mai, între orele 10 – 16.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului – str. Politehnicii nr. 3.


Despre noi

Societatea Jouanel Industrie, iniţial denumită Jouanel “JYL”, a fost fondată în anul 1948, la Sainte Maure de Touraine (lângă Tours) de către Yves Jouanel şi a avut un început modest, ca afacere de familie, dar s-a dezvoltat rapid ca urmare a creşterii cererii de maşini şi utilaje pentru prelucrarea tablei, în contextul puternicii expansiuni a domeniului construcţiilor civile şi industriale din anii ‘60-‘70.

În anul 1984, realizând o cifră de afaceri de 3 milioane de franci (460.000 euro) cu doar 9 angajaţi, societatea Jouanel este preluată de grupul FINHAL condus de Pierre Halle, grup ce mai conţine societăţile SOCOFER, FINHAL şi SOFIL. Începând cu acest an dezvoltarea societăţii, sub conducerea lui Emmanuel Halle - fratele lui Pierre Halle, este şi mai puternică şi mai rapidă, ea extinzându-se în Rusia, Spania, Belgia, nordul Africii şi Germania, şi culminând în anul 2006 prin crearea filialei din România nu doar pentru comercializarea produselor ci şi pentru producerea de subansamble pentru maşinile şi utilajele marca Jouanel. Este de notat aici faptul că filiala din România este singura structură compactă ce înglobează atât activitatea comercială cât şi cea de producţie, în celelalte ţări societatea Jouanel Industrie având doar centre de distribuţie.

Crearea filialei din România a luat naştere din nevoia de a susţine producţia din Franţa, bazată pe o cerere în creştere pe piaţa franceză, dar şi ca urmare a sesizării oportunităţii implantării pe o piaţă a Europei de Est în care domeniul construcţiilor se afla în plină dezvoltare mai ales după 1995 şi în acelaşi timp insuficient satisfăcută din punct de vedere al prezenţei producătorilor specializaţi şi a diversităţii produselor.

În consecinţă, managementul superior a luat decizia de a se stabili în această regiune şi a ales România bazându-se nu numai pe bunele şi îndelungatele relaţii ale Franţei cu ţara noastră, ci şi pe contactele directe pe care le avea de mai mulţi ani cu unele firme mari din România, de la care cumpăra piese de schimb şi produse siderurgice necesare desfăşurării activităţii.

Despre noi

Ultimele produse vizitate

Nici un produs vizitat...

Sunt interesat de

Nici un produs adaugat in lista...

Produse

Maşini de îndoit tablă (abkant-uri) Foarfeci Maşini de roluit Maşini pentru execuţie wultz Maşini de bordurat Echipamente de îmbinări pentru acoperişuri şi profile pană Ventilaţie Echipamente pentru acoperişuri Maşini speciale Scule de mana

E-Shop

Discount de 10% la orice comanda inregistrata in noul nostru e-shop!

Acum aveti posibilitatea de a achizitiona sculele de mana marca JOUANEL direct de pe noul nostru E-Shop.

E-Shop

Newsletter


Inscrie-te pentru a primi email cu noutatile si ofertele noastre speciale